LOV ZA POROČNO OBLEKO

Pa smo šle …

… na poročni sejem ter na prvo pravo pomerjanje poročne obleke. Tina je prišla pome in me presenetila s super primerno beležkico, za načrtovanje tistega dne; poročnim dnevnikom, v katerega že pridno zapisujem vse svoje raznorazne ideje, načrte in ponudbe (bend, poročna dvorana, slavnostni meni za svate …).

IMG_5078

Po poti sva pobrali še družici Mašo in Katjo, ter se podale proti Zagrebu. Malo pred ciljem smo ugotovile, da smo bile brez radia, kar kaže na to, da v avtu ni bilo niti trenutka tišine 🙂 Bile smo polne pričakovanj, izmenjale smo si veliko zabavnih in smešnih zgodbic, ki so nas nasmejale do solz.

IMG_0356

Na cilju so, še preden smo uspele najti prvo kavarno, da bi si za začetek privoščile skodelico vroče kave, našo pozornost pritegnile različne stojnice, na katerih so ponujali vse za poroko. To pomeni od poročne fotografije, glasbe, poročnih prstanov, tiskovin, torte, oblek … Z velikim zanimanjem smo opazovale razstavne eksponate, jemale letake s poličk, s telefoni pa smo tam, kjer je bilo to dovoljeno, pofotkale vsako zanimivost in zanimivo idejo. Naenkrat smo bile polne zamisli in reklamnega materiala ampak še vedno brez kave. Skočile smo na hitro kavico v najbližjo kavarno, saj se je nevzdržno bližal že čas za pomerjanje oblek. Obleke sem pomerjala v trgovskem centru Wedding City, kjer imajo poročni salon. Za salon je obvezno potrebno rezervirati svoj termin. Le tega pa je bilo zelo težko dobiti, za kar so bili krivi sejemski dnevi, kjer so termini precej hitro zasedeni.

IMG_5010

Čeprav smo bile nad svetovanjem in »postrežbo« osebja zelo razočarane, smo kljub temu v samem salonu zelo uživale. Približno sem že vedela, kakšno obleko želim, ampak sem se vseeno odločila, da bom pomerila čim več različnih modelov, da vidim kateri mi najbolj paše. Ko smo izbrale nekaj primernih »kandidatk« se je začelo pomerjanje. V garderobi mi je pri preoblačenju pomagala prodajalka, dekleta pa so med tem časom nestrpno čakale na vsak moj hod.  Brez večjih težav smo se odločile za favoritko.

Katera je pa vaša?

demetrios -gr263
Demetrios – gr263
demetrios - gr261
Demetrios – gr261
sophia tolli - mirri
Sophia Tolli – Mirri
david tutera luca
David Tutera – Luca
davit tutera gia
Davit Tutera – Gia
david tutera adalynn
David Tutera – Adalynn
sophia tolli - fuchsia
Sophia Tolli – Fuchsia
ronovias - brandir
Pronovias – Brandir
sophia tolli - leigh
Sophia Tolli – Leigh

 

Po napornem dnevu, ki je minil kot bi trenil, smo si privoščile še »running sushi«, s katerim smo najprej nahranile svoja lačna usta, nato pa še oči, tako da smo se več kot site odpravile nazaj proti domu.

3 misli o “LOV ZA POROČNO OBLEKO

 • 05/04/2015 pri 21:36
  Permalink

  js navijam za David Tutera – Luca. Takoj padla v oci. 🙂

  Odgovori
 • 06/04/2015 pri 06:45
  Permalink

  Vse so krasne. Me mika, da bi se šla še kar 1x omožit 🙂 Mogoče mi je za drobceno pikico bolj všeč Sophia Tolli – Leigh.

  Odgovori
 • 06/04/2015 pri 20:31
  Permalink

  Vse so čudovite, a ta trenutek bi oblekla obleko David Tutera – Luca, pa še Lukca bi dobila zraven :).

  Odgovori

Leave a Reply

%d bloggers like this: